Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sminkelés:*D

Sminkelés. 

Alapszabályok!*____*

Elsõ alapszabály! Még mielõtt bármit kennénk az arcunkra alaposan tisztítsuk le és nap végén ugyanilyen alaposan mossunk le minden festéket róla!Az arcszín a smink alapja. Ezért is fontos a - jó minõségû, a bõr légzését minél kevésbé gátló - alapozó használata (de csak akkor használjuk, ha szükséges), mert uniformizálja az arcszínt és elfedi az esetleges apróbb hibákat, a színbeli eltéréseket, pattanásokat, ugyanakkor egyenletes simaságot ad a bõrnek. Minden sminkelés az arcszín és a vele harmonizáló alapozó árnyalatának meghatározásával kezdõdik. 
Két típusú arcszín van: az egyiknél az arany árnyalatai - meleg - a másiknál a  rózsaszín árnyalatai - hideg - dominálnak. 

A púder arra szolgál, hogy a bõr kissé zsíros fényét könnyedén eltüntesd, de ha ezt a célt az alapozóval elérted, a púder elhanyagolható. Választhatsz por alakú és krémpúder változatot is. A porpúder egyenletes simaságot ad, és könnyen el is
távolíthatod a felesleges port, a krémpúder viszont sokkal könnyebben kezelhetõ. Ha nem színtelen, hanem színes púdert használsz, akkor az legyen néhány árnyalattal világosabb, mint az alapozód! Akinek pihés az arca, vigyázzon a púderrel! A szem sminkje kiemeli a tekintet. Ezért a kívánt eredmény szerint válasszunk szempillaspirált! Még az intenzív, szép sminknél is ügyeljünk, hogy a pillák ne ragadjanak össze.
Az ajkak sminkjénél a diszkréció, hamisság, extravagánsság vagy kéj, megannyi üzenet, melyet az ajakrúzs színe és intenzitása sugároz.
Szép körömlakk, ápolt körmök, ez mindenek elõtt kifogástalan kezeket jelent, melyeket azonban ápolni kell.
 
 

Hajak :D

 

 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31094
Hónap: 187
Nap: 7